DeLaval
 
Ebben a számban:  
   
Egy ragyogó ötlet
   
A VMS™ fejőrobot fejési körfolyamata
   
DeLaval ACT és Barrier technológiák
   
 
 

Egy ragyogó ötlet


 

Mindenki számára ismert tény, hogy a több fény növeli a tehenek tejtermelését. Nehéz azonban az előnyökre fókuszálni, ha a több fény energiaköltsége elviszi a többlettej adta profitot. Szerencsére a DeLaval egy ragyogó ötlettel állt elő: egy kifejezetten tehenekre kifejlesztett megvilágítási rendszerrel.

  Elolvasom

A VMS™ fejőrobot fejési körfolyamata


 

A DeLaval VMS™ fejési körfolyamata egy teljes körű program, mely magában foglalja az előkészítés, fejés és utófertőtlenítés lépéseit is és biztosítja a gyors és hatékony fejési folyamatot. A program összetevői közül sok a DeLaval VMS egyedülálló tulajdonsága, melyek hozzájárulnak a kiváló fejéshez, a megfelelő állomány egészséghez és a telep nyereségességének biztosításához.

  Bővebben

DeLaval ACT és Barrier technológiák


 

A tőgygyulladás elleni küzdelemben az egészséges tőgybimbó bőr az egyik legfontosabb védelmi rendszer. Erről gondoskodik az ACT™ technológia, a DeLaval által szabadalmazott tőgyfertőtlenítő gyártási technológia.

  Bővebben
 
 

Ön feliratkozott a DeLaval hírlevelére.
Ha a továbbiakban nem kíván e-mailt kapni vagy módosítani kívánja adatait, kérjük leiratkozáshoz illetve módosításhoz kattintson ide.


Delaval