DeLaval
 
Ebben a számban:  
   
Fejőházi művelet elemzés a PASS segítségével
   
A megfelelő fertőtlenítő kiválasztása
   
DeLaval parallel fejőházak
   
 
 

Fejőházi művelet elemzés a PASS segítségével


 

A PASS fejőházi elemző program segítségével részletes elemzés készíthető a fejőházi teljesítményről és a fejési munkarutinról a legtöbb típusú és méretű fejőházban.
A PASS szolgáltatás tartalmazza a fejési műszak alatt elvégzett adatfelvételt valamint az adatok és egyéb információk alapján elkészült részletes fejőházi áteresztőképesség és fejési tevékenység kiértékelést.

  Bővebben

A megfelelő fertőtlenítő kiválasztása


 

A tejtermelők a fertőtlenítők óriási választékával szembesülnek nap, mint nap. Érdemes olyan terméket választani, melyet nagy tapasztalattal rendelkező, a tejtermelést és annak kihívásait jól ismerő gyártó készít, melynek kutató és termékfejlesztő csapata professzionális szinten rendelkezik minden információval a tőgygyulladással és annak kezelésével kapcsolatban.

  Tovább

DeLaval parallel fejőházak


 

Minél nyugodtabbak a tehenek, annál gyorsabb a tehénforgalom a fejőházban. A gyors tehénforgalom nagy áteresztőképességet és eredményesebb termelést jelent. A zökkenőmentes tehénforgalomhoz és gyors tejleadáshoz tehát az szükséges, hogy a tehenek jól érezzék magukat a fejőházban.

  Tovább
 
 

Ön feliratkozott a DeLaval hírlevelére.
Ha a továbbiakban nem kíván e-mailt kapni vagy módosítani kívánja adatait, kérjük leiratkozáshoz illetve módosításhoz kattintson ide.


Delaval