DeLaval
 
Ebben a számban:  
   
Készüljön fel régi aktivitásmérő rendszerének megújítására!
   
Borjúitatás felhőben
   
Hogyan fertőződik meg a tőgy?
   
DeLaval VMS™ intelligens pulzáció
   
Tőgyegészség, 1. fejezet
   
 
 

Készüljön fel régi aktivitásmérő rendszerének megújítására!


 

Az új generációs AM2 aktivitásmérő véglegesen felváltja a régi AM1 aktivitásmérőket!

A DeLaval mostantól a régi AM1 aktivitásmérő rendszer gyártását és forgalmazását leállítja, mostantól minden aktivitásmérő rendszer értékesítés az új AM2 rendszerrel valósul meg.

  Bővebben

Borjúitatás felhőben


 

A mai kor követelményeinek megfelelően a takarmányozás területén, ezen belül pedig a borjúnevelésben is egyre inkább terjed az automatizálás, a számítógépes ellenőrzés és vezérlés.

  Tovább

Hogyan fertőződik meg a tőgy?


 

A tehenek egész életük során ki vannak téve új fertőzések veszélyének: fiatal borjúkortól a vemhességeken, laktációkon keresztül, egészen a szárazon állási időszakokig. A menedzsment feladata megérteni és megismerni a veszély forrásait és a minimálisra csökkenteni őket.
Hatékony tőgyápolás, 3. rész

  Tovább

DeLaval VMS™ intelligens pulzáció


 

Hagyományos fejési rendszerek esetén és a robotos fejőrendszerek többségében a pulzáció a fejőrendszer pulzátor vezérlőjének egyik beállítási paramétere. A DeLaval VMS esetében viszont a pulzációs paraméterek beállítása az egyes tehén fejési teljesítményének és laktációs időszakának megfelelően történik.

  Bővebben

Tőgyegészség, 1. fejezet


 

A DeLaval hazánkban sokak szemében úgy él, mint a nagy tehénlétszámú telepek partnere. A rengeteg kutatás és fejlesztés azonban nem csak a nagyüzemi technológiákra irányul, hanem a kistermelõi réteg kielégítését is szolgálja.
Cikksorozatunkban a DeLaval Kistermelői kézikönyv ismeretanyagát tesszük közzé.
6. rész - Tőgyegészség, 1. fejezet

  Elolvasom a cikket
 
 

Ön feliratkozott a DeLaval hírlevelére.
Ha a továbbiakban nem kíván e-mailt kapni vagy módosítani kívánja adatait, kérjük leiratkozáshoz illetve módosításhoz kattintson ide.


Delaval