DeLaval
 
Ebben a számban:  
   
A DeLaval VMS™ fejési folyamata
   
A tőgygyulladások számának csökkentése
   
Állatorvosi kezelések és ivarzás szinkronizáció
   
 
 

A DeLaval VMS™ fejési folyamata


 

A DeLaval VMS™ fejési folyamata egy teljeskörű program, mely magában foglalja az előkészítés, fejés és utófertőtlenítés lépéseit is és biztosítja a gyors és hatékony fejési folyamatot. A program összetevői közül sok a DeLaval VMS egyedülálló tulajdonsága, melyek hozzájárulnak a kiváló fejéshez, az állomány megfelelő egészségi állapotához és a telep nyereségességének biztosításához.

  Bővebben

A tőgygyulladások számának csökkentése


 

A DeLaval tőgyápoló készítményei fontos szerepet játszhatnak a tőgygyulladások megelőzésében. A tőgygyulladás elleni küzdelem egyik sarkalatos pontját célozzák meg, azaz a patogének számának csökkentését a tőgybimbó bőrén. A tisztító és fertőtlenítő oldatok a fejés előtt, a tőgyfertőtlenítők pedig a fejés után használhatók. A jó tőgyfertőtlenítő ápolja is a tőgybimbó bőrét, így azon nem tudnak olyan könnyen megtelepedni a fertőző baktériumok.

  Tovább

Állatorvosi kezelések és ivarzás szinkronizáció


 

A tehenek jó egészségi állapotának és az állategészségügyi menedzsmentnek jelentős hatása van a tejtermelő tehenészetek eredményességére. Mindemellett mégis rendszeresen előfordulnak az állományban különböző betegségek és rendellenességek, melyeket a pénzügyi veszteségek csökkentése érdekében nagyon fontos ellenőrzés alatt tartani.

  Tovább
 
 

Ön feliratkozott a DeLaval hírlevelére.
Ha a továbbiakban nem kíván e-mailt kapni vagy módosítani kívánja adatait, kérjük leiratkozáshoz illetve módosításhoz kattintson ide.


Delaval