DeLaval
 
Ebben a számban:  
   
Új tőgyfertőtlenítő a magyar piacon
   
IodoFence tőgyfertőtlenítő akció
   
Repülésmentes övezet
   
 
 

Új tőgyfertőtlenítő a magyar piacon


 

A IodoFence gyártása során használt Barrier Technology eredménye, egy olyan filmképző tőgyfertőtlenítő mely kiváló tapadást biztosít a tőgybimbó bőrén. Ezáltal a kialakult rugalmas filmréteg is tökéletesen borítja a bőrfelületet. Ennek eredményeképpen a filmben lévő csíraölő jód megmarad, hosszan fenntartva a védelmet a tőgygyulladást okozó baktériumokkal szemben.

  Elolvasom

IodoFence tőgyfertőtlenítő akció


 

Vásároljon* 2013. augusztus 1. és  október 31. között IodoFence tőgyfertőtlenítőt! És válasszon ajándékaink közül!

  Az akcióról részletesen

Repülésmentes övezet


 

A legyek irritálják a tejelő teheneket és ezzel komoly stresszt okoznak. Tanulmányok kimutatták, hogy a legyek kínzó populációja a tejmennyiség csökkenését okozhatja. A legyek a tejminőséget is veszélyeztetik. Az általuk terjesztett baktériumok és vírusok nemcsak a teheneket fertőzhetik meg, hanem a kelyheken, kehelygumikon keresztül a tejet is szennyezhetik. A légypopuláció csökkentése kevesebb stresszt és kevesebb megbetegedést jelent. A nyugodtabb állomány takarmányfelvétele jobb lesz, ami többlet tejet fog jelenteni

  Tovább olvasok
 
 

Ön feliratkozott a DeLaval hírlevelére.
Ha a továbbiakban nem kíván e-mailt kapni vagy módosítani kívánja adatait, kérjük leiratkozáshoz illetve módosításhoz kattintson ide.


Delaval