DeLaval
 
Ebben a számban:  
   
Repülésmentes övezet AKCIÓs áron
   
A DeLaval VMS fejőrobot Magyarországon
   
A robotfejés világcsúcsot döntött
   
Alpro felhasználói tréning Gyulán
   
 
 

Repülésmentes övezet AKCIÓs áron


 

A legyek irritálják a tejelő teheneket és ezzel komoly stresszt okoznak. Tanulmányok kimutatták, hogy a legyek kínzó populációja a tejmennyiség csökkenését okozhatja. A legyek a tejminőséget is veszélyeztetik.

Ha most rendel 10 doboz Aptaor légyirtószert, mi 1 dobozt ingyen adunk Önnek.

 

  Bővebb információ

A DeLaval VMS fejőrobot Magyarországon


 

2013. április 3-án reggel hat órakor a 758. fülszámú tehén megkezdte a tejleadást az első magyar DeLaval VMS fejőrobot egységben, a gödöllői Szent István Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar Józsefmajori Tanüzemében.

  Tovább

A robotfejés világcsúcsot döntött


 

A Wisconsin államban (USA) működő JTP gazdaság az utóbbi időben példátlan tejtermelési eredményeket produkált a DeLaval VMS™ önkéntes fejőrendszerrel. Hétnapos periódusokkal számolva VMS rendszerenként átlagosan 2 933 kg tejet termeltek a 247 tehenes állománnyal. Ezek az eredmények a legjobbak a világ összes VMS felhasználója közül – sőt valószínűleg a robotfejést alkalmazó összes gazdaságot tekintve.

  Bővebben

Alpro felhasználói tréning Gyulán


 

Április 4-én a DeLaval Kft. területi képviseletének - a Taurina-Agrohód Kft.-nek - a  szervezésében felhasználói tréninget, tájékoztatást tartott az ALPRO telepirányítási rendszer újdonságairól és használatáról.

  Elolvasom
 
 

Ön feliratkozott a DeLaval hírlevelére.
Ha a továbbiakban nem kíván e-mailt kapni vagy módosítani kívánja adatait, kérjük leiratkozáshoz illetve módosításhoz kattintson ide.


Delaval