DeLaval
 
Ebben a számban:  
   
4Hooves AKCIÓ
   
Hatékony tőgyfertőtlenítés DeLaval Primával
   
Tejhűtési megoldások a VMS fejési rendszerhez
   
A DCC sejtszámláló alkalmazási lehetőségei
   
 
 

4Hooves AKCIÓ


 

Ha május 2. és június 29. között egy kanna 4Hooves csülökfertőtlenítőt vesz, egy DeLaval pólót adunk ajándékba.

Az akció részleteiről érdeklődjön márkaképviseleteinknél

  4 Hooves csülökfertőtlenítő

Hatékony tőgyfertőtlenítés DeLaval Primával


 

A DeLaval Prima aktív hatóanyaga a baktériumölő hatású hidrogén-peroxid, amely hatásosnak bizonyult a baktériumokkal és a gombafélékkel szemben az EN tesztek során is, így a fejés után hatékony védelmet biztosít a fertőzésekkel és a környezeti kockázatokkal szemben.
A DeLaval Prima bőrpuhító adalékokban is gazdag, így a bimbó bőre több fejés után is puha és rugalmas marad. Egyszerűen használható fürösztőként és permetként.

  Bővebb információ a termékről

Tejhűtési megoldások a VMS fejési rendszerhez


 

Az automatikus fejés új kihívásokat jelent a hűtés területén, mivel a tej nem egyenletes időközökben és tejfolyási sebességekkel kerül a tartályba. Ezen kívül, gondoljunk csak bele, hogy mi történik, amikor kiürítik a fő tejgyűjtő tartályt, amit ezután tisztítani kell, viszont a fejőállásokat továbbra is látogatják a tehenek. A DeLaval különböző hűtési megoldásokat fejlesztett ki a VMS fejőrendszer speciális jellemzőit tekintetbe véve.

  Elolvasom a cikket

A DCC sejtszámláló alkalmazási lehetőségei


 

Az elmúlt évek során a - világszerte és hazánkban is számtalan telepen működő - DeLaval DCC sejtszámláló bebizonyította, hogy ott a helye minden tejtermelő telepen, ahol a minőségi tejtermelés és tejfeldolgozás elsődleges szempont.

Hogy mire is használható?

  Elolvasom
 
 

Ön feliratkozott a DeLaval hírlevelére.
Ha a továbbiakban nem kíván e-mailt kapni vagy módosítani kívánja adatait, kérjük leiratkozáshoz illetve módosításhoz kattintson ide.


Delaval