DeLaval
 
Ebben a számban:  
   
DeLaval az EuroTier-en
   
A kopi kehelygumi valódi ára
   
Csülökfertőtlenítő hatóanyagok tesztje
   
Fejőgépek karbantartása
   
 
 

DeLaval az EuroTier-en


 

A DeLaval idén ősszel is részt vesz Hannoverben az EuroTier-en, a világ legnagyobb mezőgazdasági kiállításán.
Ha tudni szeretné, hogy ezúttal milyen újdonságokkal ismerkedhetnek meg az odalátogatók, olvassa el cikkünket.

  Tovább

A kopi kehelygumi valódi ára


 

Ma már számtalan gyártó van jelen a kehelygumi piacon, sokan közülük kopi termékeket kínálnak piacvezető fejőgépgyártók berendezéseihez. Az azonban, hogy azoknak a tejtermelőknek, akik ilyen kopi kehelygumik használata mellett döntenek e döntésükből a kezdeti alacsonyabb beruházási költségen kívül milyen előnyük származik komoly vita tárgyát képezi.

  Elolvasom a kutatás eredményeit

Csülökfertőtlenítő hatóanyagok tesztje


 

A dermatitis digitalis (DD) a szarvasmarhák fertőző csülökbetegsége, melyet általában antibiotikummal kezelnek. Ennek hatására ugyan általában aránylag gyorsan javulnak a DD-elváltozások, azonban gyakran előfordul az újrafertőződés és kialakul az antibiotikum-rezisztencia. Erre a helyzetre jelenthetnek hatékony megoldást az olyan megelőző intézkedések mint például az állományszintű lábvégfürdetés.

  Bővebben

Fejőgépek karbantartása


 

A fejőgépek az év minden napján és szinte folyamatosan működnek nagy felelősséget róva ezzel a műszaki szakemberekre. A zavartalan működés biztosításának és a váratlanul jelentkező üzemzavarok elhárításának leghatékonyabb módja a megelőző karbantartás.

  A részletekért kattintson ide
 
 

Ön feliratkozott a DeLaval hírlevelére.
Ha a továbbiakban nem kíván e-mailt kapni vagy módosítani kívánja adatait, kérjük leiratkozáshoz illetve módosításhoz kattintson ide.


Delaval